07 apr

Baktuinavond 13 april 2022

Zaaiplan Nieuwe Stadsboeren seizoen 2022

Het is weer tijd voor de start en het samen plannen maken voor een mooi seizoen en lekkere oogst! Ook zin om mee te doen en een zaaiplan te maken? Kom gezellig kennismaken op de eerstvolgende baktuinavond en eet een hapje mee op woensdag 13 april vanaf 17.30u. Adres: Oliemolenhof 90 naast het Eemplein.

Dit moestuinseizoen organiseren we weer regelmatig baktuinavonden om samen te tuinieren, maar ook bakborrels, workshops ‘hoe te tuinieren in je bak’ en andere events zoals een oogstfeest.

Nieuwe Stadsboeren maken Amersfoort groener, duurzamer en socialer! Nieuwe Stadsboeren richten (tijdelijk) braakliggend terrein in voor stadslandbouw in het centrum van Amersfoort en tuinieren in moestuinbakken. In een stadse omgeving kun je prima groente, kruiden en bloemen kweken. Daarnaast organiseren we bakborrels, workshops moestuinieren en andere events zoals een oogstfeest. Wil je meedoen met tuinieren of het organiseren van events? Leuk! Stuur ons een berichtje via Facebook, Insta of mail info@nieuwestadsboeren.nl. Graag tot ziens bij de moestuinbak!
loading