Doe mee!

Stadslandbouw in het centrum van Amersfoort is een feit! Al vijf seizoenen pionieren de Nieuwe Stadsboeren op het terrein van De Nieuwe Stad (oude prodentfabriek) en op een tweede plek bij De Wagenwerkplaats. Je kunt kiezen voor gezamenlijk moestuinieren of het huren van een eigen moestuinbak. Op 19 februari 2019 is er een infoavond bij Het Lokaal, waar iedereen welkom is om mee te denken en de start van het seizoen in te luiden.

Flyer Nieuwe Stadsboer

We richten (tijdelijk) braakliggend terrein in voor stadslandbouw in het centrum van Amersfoort en verhuren moestuinbakken. In een stadse omgeving kun je prima groente, kruiden en bloemen kweken.

Zin om te tuinieren maar geen plek? Altijd al een tuintje willen hebben? We hebben nog enkele moestuinbakken beschikbaar zowel bij De Wagenwerkplaats als in De Nieuwe Stad. Ook kun je je aanmelden voor onze Kindermoestuin op de Wagenspeelplaats. Hier zijn kinderen baas van hun bak!

Niet zulke groene vingers? Geen probleem. Wij helpen je op weg met onze workshop hoe te tuinieren in je bak.

Zin om dit jaar nog te starten als Nieuwe Stadsboer?

De bijdrage voor de huur is 40 euro per seizoen en je krijgt daarvoor:

  • een moestuinbak,
  • tuinaarde,
  • een workshop “tuinieren in je bak”,
  • en heel veel gezelligheid.

Leuk als je meedoet! Vul je gegevens in via onderstaand formulier.

Wil je alleen de workshop volgen en thuis aan de slag? Dat kan ook! Geef je op via onderstaand formulier en hou onze Facebookpagina in de gaten.

Je naam

Je email

Onderwerp

Je bericht